Obavještavaju se žitelji Općine Sopje da je od 20. listopada do 04. studenog otvoren natječaj za kupnju i dugogodišnji zakup zemljišta na području Općine Sopje u vlasništvu Republike Hrvatske.

Natječaj sa kriterijima za sudjelovanje u cijelosti je objavljen u Virovitičkom listu od 20. listopada 2011. godine, te na stranicama www.sopje.hr.

Mole se zainteresirani da izmire sva svoja dugovanja prema Općini Sopje i Republici Hrvatskoj kako bi ostvarili pravo sudjelovanja na natječaju.

Javno otvaranje pristiglih ponuda na natječaj biti će 07. studenog u 9,00 sati u prostorijama DVD-a Sopje.

Načelnik Općine Sopje
Josip Granjaš

Ovdje možete preuzeti dokument OBRAZAC ZA ZAKUP POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA u PDF formatu (9). Dokument je moguće ispuniti digitalno

Ovdje možete preuzeti dokument OBRAZAC ZA KUPNJU POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA u PDF formatu (10). Dokument je moguće ispuniti digitalno

Ovdje možete preuzeti dokument GOSPODARSKI PROGRAM KORIŠTENJA POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA ZA OPĆINU SOPJE u PDF formatu (11). Dokument je moguće ispuniti digitalno

Ovdje možete preuzeti dokument GEODETSKA KARTA POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA - SOPJE u PDF formatu (12)

Ovdje možete preuzeti dokument GEODETSKA KARTA POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA - KAPINCI u PDF formatu (13)

Ovdje možete preuzeti dokument GEODETSKA KARTA POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA - GORNJE PREDRIJEVO u PDF formatu (14)

Ovdje možete preuzeti dokument Javni natječaj za prodaju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području općine Sopje za katastarske općine Sopje, G. Predrijevo, Kapinci, Vaška, Novaki i Medince u PDF formatu (15) .

Ovdje možete preuzeti dokument Javni natječaj (dopunjeni) za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području općine Sopje za katastarske općine Sopje, G. Predrijevo, Kapinci, Vaška, Novaki i Medince u PDF formatu (16) .