Općinsko vijeće Općine Sopje na svojim sjednicama, održanima tijekom mjeseca kolovoza 2011. godine, donijelo je niz odluka među kojima su i Odluka o određivanju i prihvaćanju kriterija za stipendiranje studenata sa područja Općine Sopje, Odluka o imenovanju komisije za određivanje početne cijene poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH na području Općine Sopje, Odluka o izmjeni Odluke o komunalnoj naknadi, Odluka o raspisivanju natječaja za poljoprivredno zemljište, Odluka o prihvaćanju prijedloga Općinskog povjerenstva za raspolaganje poljoprivrednim zemljištem.

Ovdje možete preuzeti dokument: Odluka o određivanju i prihvaćanju kriterija za stipendiranje studenata sa područja Općine Sopje u PDF formatu (3) .

Ovdje možete preuzeti dokument: Odluka o imenovanju komisije za određivanje početne cijene poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH na području Općine Sopje u PDF formatu (4) .

Ovdje možete preuzeti dokument: Odluka o izmjeni Odluke o komunalnoj naknadi u PDF formatu (5) .

Ovdje možete preuzeti dokument: Odluka o raspisivanju natječaja za poljoprivredno zemljište u PDF formatu (6) .

Ovdje možete preuzeti dokument: Odluka o prihvaćanju prijedloga Općinskog povjerenstva za raspolaganje poljoprivrednim zemljištem u PDF formatu (7) .