U povodu nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana, načelnik Općine Sopje Berislav Androš uputio je čestitku:

''Još jedna godina je iza nas. Pandemija koronavirusa donijela je neizvjesnost i nametnula socijalnu distancu među ljudima. Vrijeme se mijenja, a Općina Sopje kao lokalna samouprava nastoji odgovoriti svim novim izazovima, te ostvariti predviđene ciljeve u skladu s usvojenim planovima razvoja.

Iza nas je još jedna godina ograničenja zbog pandemije, ali smo ipak uspjeli realizirati najvažnije socijalne i društveno korisne, te brojne infrastrukturne projekte.

Neka predstojeći blagdan Božića u nama ojača nadu i vjeru u bolju budućnost, kako osobnu tako i za Vaše obitelji. Zajedničkim snagama gradimo bolje sutra, učvrstimo dijalog i odgovornost, te solidarnost i toleranciju u društvu i zajednici u kojoj živimo, i da što prije prevladamo pandemiju koronavirusa koja sve nas sputava.

Neka vam duh najradosnijeg kršćanskog blagdana donese obilje mira i veselja koje ćete podijeliti u toplini svoga doma, s najbližima. Iza sebe ostavimo teške i neizvjesne trenutke, a dobre ponesimo u Novu godinu.

Svim stanovnicima općine Sopje želim blagoslovljen Božić, te sretnu, zdravu i uspješnu novu 2021. godinu!'' (adf; Foto: D. Fišli)