Dolaskom proljeća i lijepog vremena intenzivirali su se radovi na području općine Sopje. Tako su ovaj tjedan završeni radovi na asfaltiranju pješačke staze u sopjanskoj Ulici Vladimira Nazora, završena je cesta koja od Sopja vodi k Dravi, mjestu koje preko ljeta posjeti velik broj ljubitelja prirode i kupanja s područja cijele Virovitičko-podravske županije, ali i šire.

Također, nakon što je ispred zgrade Općine u Sopju postavljena pametna klupa, jučer (četvrtak) ista takva postavljena je i u Vaškoj. I to nije sve, kako bi Sopje bilo ljepše i ugodnije oku svima onima koji u njemu borave i kroz njega prolaze, djelatnici Općine zasadili su oko 700 satnica raznog cvijeća na javnim površinama, a cvijeće se planira zasaditi i na javnim površinama ostalih mjesta na području općine Sopje.

Načelnika Općine Sopje, Berislava Androša, čeka još puno posla, jer puno je projekata prošlo na raznim natječajima koje je Općina aplicirala prema raznim fondovima i slobodno se može reći kako je ta Općina jedna od najaktivnijih na području Virovitičko-podravske županije.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli i B. Androš)

Galerija fotografija...