U organizaciji Kulturno-umjetničkog društva Podravac Sopje, a pod pokroviteljstvom Općine Sopje, jučer (ponedjeljak) je održana tradicionalna manifestacija ”Maskenbal u Sopju 2024.”.

Velika sala općine Sopje bila je mjesto okupljanja malih i velikih maškara, a organizatori, članice i članovi Kulturno-umjetničkog društva Podravac Sopje, su za sve njih pripremili besplatne krafne, kuhano vino, čaj i sokove.

Odlična atmosfera puna smijeha i veselja vladala je cijelu večer, a za dodatni štimung pobrinuo za tu prigodu oformljeni glazbeni sastav ”Big band Sopje”, sastavljen sopjanskih glazbenika i članova KUD-a Podravac.

Vrhunac večeri bio je izbor najmaštovitijih maski u kategorijama odraslih i djece. Tako je u kategoriji djece za naj masku izabran ”Fifty Cent”. U kategoriji odraslih s pravom su prvo mjesto odnijeli ”Suncokreti” iz Crnca, drugo mjesto zauzeli su ”Hulk i mama”, a treće su bile ”Manekenka i osamdesete” iz Slatine.

Svima njima je načelnik Općine Sopje Berislav Androš uručio prigodne nagrade, a pobjednicima, ”Suncokretima”, i ključ Općine na čuvanje, ali samo jedan dan.

Kakva je atmosfera vladala na sopjanskim maškarama pogledajte u fotogaleriji koju vam donosimo.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)