U prepunoj velikoj sali Općine Sopje jučer (utorak) je održan prigodan program u povodu blagdana Svetog Nikole. U programu, namijenjenom djeci, roditeljima, bakama, djedovima i svim mještanima općine Sopje, nastupali su učenici svih područnih škola s područja općine i polaznici Dječjeg vrtića “Bambi”, a djecu je posjetio i sveti Nikola s punom košarom poklona.

Predstavi je nazočio i načelnik općine Sopje Berislav Androš.

– Drago mi je da nakon dvije godine stanke ovakvih priredbi, zbog mjera suzbijanja širenja koronavirusa, ponovno imamo prepunu salu u povodu blagdana Svetog Nikole. Zadovoljstvo mi je da su se naši stanovnici odazvali na ovu priredbu u kojoj su nastupala djeca naših područnih škola iz Vaške, Josipova, Novaka i Sopja, te polaznici Dječjeg vrtića Bambi. Općina Sopje će uvijek, kao i do sada, podržavati sve projekte namijenjene za naše najmlađe. Što se tiče djece koja nisu mogla doći po svoje poklone od svetog Nikole, te će poklone moći podići narednih dana u Općini. Zahvalio bih se svima koji su došli na priredbu naših mališana, ali i svima koji su sudjelovali – rekao je načelnik Androš.

Po završetku priredbe i nakon podjele poklona koje je djeci dijelio sveti Nikola, za sve je bio prikazan dječji film u suradnji Općine i Pučkog otvorenog učilišta Slatina, tako da su djeca i odrasli mogli uživati u višesatnoj zabavi. Poklone za djecu je financirala Općina Sopje.

(www.icv.hr, adf)

https://www.icv.hr/2022/12/sveti-nikola-slatkim-poklonima-obradovao-malisane-s-podrucja-opcine-sopje/